Όροι Χρήσης

1. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι ΜΕ ΦΠΑ 24%

2. Γενικά
Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Time4Style γίνεται έκθεση και διάθεση των προϊόντων της εταιρείας «ZDI LTD».

Η χρήση και περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και συγκατάθεσή σας με τους παρακάτω όρους.

3. Προϊόντα

H εταιρία ZDI LTD δεσμεύεται για την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων απο το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλα εκ των οποίων συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τους. Η εταιρία ZDI LTD αναλαμβάνει να ενημερώνει τους χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος, με ειδικές ανακοινώσεις, για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις σε τεχνικά ή άλλα χαρακτηριστικά που αφορούν προσφερόμενα προϊόντα.

4. Πληροφορίες

H εταιρία ZDI LTD δεσμεύεται για την ορθότητα των πληροφοριών που συνοδεύουν τα προσφερόμενα προϊόντα, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που προέρχονται από λάθη σε τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντος από τον κατασκευαστή ή από ακούσια ή εκούσια διακοπή της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος για λόγους ανωτέρας βίας.

5. Ευθύνη

H εταιρία ZDI LTD έχει το δικαίωμα της μονομερούς τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων λειτουργίας και χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες της και την γενική πρακτική συναλλαγών. Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η εταιρία ZDI LTD δεν ευθύνεται έναντι των πελατών – χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

Η εταιρία ZDI LTD επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Δεν μπορεί να παρέχει ουδεμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της για την μη διαθεσιμότητα τους.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία ZDI LTD δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

6. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας ZDI LTD και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας ZDI LTD ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία ZDI LTD ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα Time4Style ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρίας ZDI LTD ή/και του www.time4style.eu ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα Time4Style και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ZDI LTD δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

7. Υπευθυνότητα πελάτη – χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας Time4Style αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ZDI LTD για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

8. Αγορές

Η εταιρία ZDI LTD κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

9. Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή:

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά στο courier που θα σας φέρει την παραγγελία. Για παραγγελίες άνω των 50€, δεν υπάρχει χρέωση, για μικρότερο ποσό υπάρχει χρέωση 2€ + ΦΠΑ.

Πληρωμή κατά την παραλαβή από την αποθήκη:

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις αποθήκες μας (στο κέντρο της Αθήνας), χωρίς έξοδα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 6973.339.135