Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις Στις Πιο Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε εδώ απαντήσεις στις πιο συχνές σας απορίες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 

Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών στο χώρο επιλογής σας μέσω courier.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με courier άνω των 50€ προ Φ.Π.Α. τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ενώ για αποστολές μικρότερες των 50€ η χρέωση είναι 4,5€ + ΦΠΑ (στο ποσό συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της αντικαταβολής).

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις αποθήκες μας (στο κέντρο της Αθήνας), χωρίς έξοδα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 6973.339.135

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά (αντικαταβολή) στο courier που θα σας φέρει την παραγγελία. Για παραγγελίες άνω των 50€, δεν υπάρχει χρέωση, για μικρότερο ποσό υπάρχει χρέωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στο κόστος των μεταφορικών.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις αποθήκες μας (στο κέντρο της Αθήνας), χωρίς έξοδα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 6973.339.135

Μερικές απλές ενέργειες για την προστασία των ασημένιων κοσμημάτων:

α) Τοποθετείστε τα σε ξεχωριστό σημείο, από άλλα κοσμήματα. Άλλα μέταλλα ή μεταλλικές επιφάνειες μπορεί να ‘χαράξουν’ ασημένια κοσμήματα. Το ίδιο ισχύει και για άλλα ασημένια κοσμήματα, μην τα τοποθετείτε το ένα πάνω στο άλλο.

β) Μετά από κάθε χρήση σκουπίστε το κόσμημα με ένα βαμβακερό πανάκι. Αφαιρεί υγρά του δέρματος και πιθανά άλλα οξέα από ιδρώτα ή καλλυντικά.

γ) Χρησιμοποιείτε ενδεδειγμένο υγρό – γυαλιστικό ασημικών. Αποφύγετε το υγρό να πάει σε πέτρες ή κρυστάλλους που πιθανά στολίζουν το κόσμημα. Μην αφήσετε υπολείμματα του γιαλιστικού υγρού στο κόσμημα.

δ) Εάν χρησιμοποιείτε make-up και άρωμα, εφαρμόστε τα και ελέγξετε ότι έχουν στεγνώσει πριν να φορέσετε το κόσμημα.